Czarodzieje to strona PBF ( Play by forum ). Jeśli jesteś fanem Harrego Pottera i całego czarodziejskiego świata znajdziesz tu coś dla siebie.
Gdy zobaczyłem Czarnego pana ukłoniłem się nisko. - witaj Panie. I dalej pomagałem śmierciożercom.
Wparowałem do Wielkiej Sali.
- Expeliarmus! - Wytrąciłem różdżkę z dłoni Czarnego Pana i jak najszybciej uciekłem z wytworzoną tarczą.
Wybiegam za nim. Chywytam go w ostatniej chwili za ramię powalam na ziemie.
Wypowiadam zaklęcie i jego tarcza znika. Masz trzy skundy. - mówie odliczając.
- Expeliarmus! - Odpycham przeciwnika, a ten wpada na ścianę, a ja uciekam.
Rzucam Avade pare razy. Niestety nie celnie.
Czarny Panie. Jak go dorwę,zabije go. - mówie pokornie i idę spać.
Śmierciożerca
Odbił zaklęcie chłopaka. Wycelował w niego i rzucił Orbis. Chłopaka skrępowały liny i Voldemort podszedł do niego. - Ty nas zdradziłeś. - Wyjął nóz i wbił go mu w nogę - nie zabijać go. Nałożyć mu bandaże, lecz niezgrabnie. Ma cierpieć.
Uczeń Ravenclaw'u
Wbiegam do wielkiej sali, widzę Voldemorta i Finnicka
Uczeń Ravenclaw'u
Voldemort jest zaskoczony naszym widokiem. Rzucił we mnie zaklęciem.
- Protego! - cudem udało mi się przeżyć.
Uczeń Ravenclaw'u
Chronię się pod tarczą, która pewnie nie wytrzyma długo
Uczeń Ravenclaw'u
Jeden ze śmierciożerców zaczyna ze mną walkę. Sprawnie odbija jego zaklęcia, a nawet udało mi się w niego trafić, ale nie mogę tak walczyć wiecznie.
Uczeń Ravenclaw'u
- nie możemy pomóc- krzyczę do Deiry, widzę że Finnick nie ma różdżki. Biorę różdżke śmierciożercy i rzucam ją finnickowi
Łapię różdżkę i uwalniam się po czym zabieram swoją starą różdżkę i pomagam Dei i Chelsea
- Drętwota! - Rzucam zaklęcie w śmierciożerce, który walczy z Deirdre.
- Expeliarmus! - Rzucam zaklęcie w śmierciożerców bijących Chelsea.
Uczeń Ravenclaw'u
Udaje nam się uciec, ale słudzy Voldemorta są tuż za nami. W ścianie pojawiają się drzwi