Czarodzieje to strona PBF ( Play by forum ). Je¶li jeste¶ fanem Harrego Pottera i ca³ego czarodziejskiego ¶wiata znajdziesz tu co¶ dla siebie.
- Zabili¶cie nawet ¶lizgonów? - Pytam. - Twoich przyjació³? - Pamiêtaj, ¿e jest jeszcze du¿o silnych czarodziejów z Hogsmeade.
Za¶mia³a siê - Nie bój siê Hogsmeade jest ju¿ opustosza³e. Nim zajêli¶my siê jeszcze przed zamkiem. - Wzruszy³a ramionami na widok ró¿d¿ek w jej rêce i z³ama³a je wpó³. Popatrzy³a na ch³opaka - ups.
- Zostaw nas w spokoju! - Krzyczê. - Jak mo¿ecie? - zabijaæ niewinne dzieci i twoich przyjació³?
- Jak mo¿ecie zabijaæ niewinne dzieci i twoich przyjació³ - zaczê³a go na¶ladowaæ. - Cistam Dolorum - ch³opak poczu³ wielki ból w klatce piersiowej.
Skuli³em siê z bólu.
- Przestañ! - Ledwo krzyczê. - proszê
Zatrzyma³a zaklêcie. - No ch³opcze teraz pocierpisz. Zdradzi³e¶ nas. Crucio.
Uczeñ Ravenclaw'u
-przestañ!- mówiê spokojnie do ¶lizgonki. Nie chcê pokazaæ jej, ¿e jestem spanikowana.
Spojrza³a na dziewczynê - bo co¶ mi zrobisz? Mo¿e podaæ ci.... ekhem... twoj± ró¿d¿kê? Tylko odró¿nij j± to ci dam - rzuci³a od³amkami ró¿d¿ek na posadzkê przerywaj±c zaklêcie. Szepnê³a co¶ pod nosem i Finnick powinien czuæ teraz wielkie bóle g³owy.
Znowu skulam siê z bólu i b³agam dziewczynê o lito¶æ.
Uczeñ Ravenclaw'u
Pozna³am moj± ró¿d¿ke i poczu³am ból w okolicy piersi. Odwróci³am wzrok nie mog±c patrzeæ na szcz±tki mojej ró¿d¿ki
Uwolni³a ich obu i zatrzyma³a zaklêcie. Schowa³a ró¿d¿kê i spojrza³a na nich.
- No co tak stoicie? Mo¿ecie uciekaæ. Wio!