Czarodzieje to strona PBF ( Play by forum ). Jeśli jesteś fanem Harrego Pottera i całego czarodziejskiego świata znajdziesz tu coś dla siebie.
- Zabiliście nawet ślizgonów? - Pytam. - Twoich przyjaciół? - Pamiętaj, że jest jeszcze dużo silnych czarodziejów z Hogsmeade.
Zaśmiała się - Nie bój się Hogsmeade jest już opustoszałe. Nim zajęliśmy się jeszcze przed zamkiem. - Wzruszyła ramionami na widok różdżek w jej ręce i złamała je wpół. Popatrzyła na chłopaka - ups.
- Zostaw nas w spokoju! - Krzyczę. - Jak możecie? - zabijać niewinne dzieci i twoich przyjaciół?
- Jak możecie zabijać niewinne dzieci i twoich przyjaciół - zaczęła go naśladować. - Cistam Dolorum - chłopak poczuł wielki ból w klatce piersiowej.
Skuliłem się z bólu.
- Przestań! - Ledwo krzyczę. - proszę
Uczeń Ravenclaw'u
-przestań!- mówię spokojnie do ślizgonki. Nie chcę pokazać jej, że jestem spanikowana.
Spojrzała na dziewczynę - bo coś mi zrobisz? Może podać ci.... ekhem... twoją różdżkę? Tylko odróżnij ją to ci dam - rzuciła odłamkami różdżek na posadzkę przerywając zaklęcie. Szepnęła coś pod nosem i Finnick powinien czuć teraz wielkie bóle głowy.
Uczeń Ravenclaw'u
Poznałam moją różdżke i poczułam ból w okolicy piersi. Odwróciłam wzrok nie mogąc patrzeć na szczątki mojej różdżki
Uwolniła ich obu i zatrzymała zaklęcie. Schowała różdżkę i spojrzała na nich.
- No co tak stoicie? Możecie uciekać. Wio!