Czarodzieje to strona PBF ( Play by forum ). Jeśli jesteś fanem Harrego Pottera i całego czarodziejskiego świata znajdziesz tu coś dla siebie.
Wchodzę do pomieszczenia po czym siadam przy jednym ze stołów.
Nauczyciel
[ ODGRYWAM SNAPE'A]
Wszedł do Wielkiej Sali i się rozejrzał. Zobaczył chłopaka i uniósł brwi. Normalnie w tym czasie nie było nikogo w Wielkiej Sali. Podszedł do niego i zapytał:
- A co nie na lekcjach? Wydawało mi się, że teraz wszyscy mają lekcje
ODGRYWAM NAUCZYCIELA
- Zwolniono mnie z zajęć. - Mówię.
Ostatnio edytowany przez Peter (2014-02-17 18:07:56)
Nauczyciel
- O. A z jakich okoliczności?
Ostatnio edytowany przez Nauczyciel (2014-02-17 18:22:24)
ODGRYWAM NAUCZYCIELA
- Za dobrze się uczę - Uśmiechnąłem się. - A poza tym teraz mamy lekcje nieobowiązkową Mugoloznactwo. Wie Pan coś o składach do drużyny Quidditcha? Profesor Rickman mówił, że jest miejsce dla ścigających, a ja staram się o to miejsce.
Nauczyciel
- Za dobrze się uczysz? To największy hłam jaki dostałem. Minus 15 punktów dla Ravenclawu. A skąd mam wiedzieć o rekrutacjach krukonów? - prychnął i wyszedł z Wielkiej Sali.
ODGRYWAM NAUCZYCIELA
- Osz Ty! - Krzyczę - Mam najlepsze oceny!
Wychodzę z wielkiej sali
Wchodze do wielkiej sali. Grupka uczniów poprosiła mnie o pomoc w mugoloznactwie... Tak przekazali mi Ślizgoni. Jak jest napradę? Wchodze,siadam i czekam.
Wchodzę razem z Nymphadorą do Wielkiej Sali. Siadamy obok Kisstoffera
Uczeń Ravenclaw'u
- Cześć - witam się z Puchonem
Cześć. Jesteście tymi uczniami o których mówili ślizgoni? - pytam ich.
- Nie. - Odpowiadam. - Uczymy się najlepiej w szkole razem z Deirdre.
Widać nie jestem na czasie. Wiem wszystko o mugoloznactwie. Wiecie coś na temat mugolskiej muzyki? Bob Marley to legenda w mugolskim świecie wokalnym. Wiecie? Mafia w świecie mugoli to jak świerciożercy.
Uczeń Ravenclaw'u
Skrzywiłam się.
- szczerze mówiąc to nie interesuje mnie mugoloznastwo- odrzucam do tyłu długie włosy. - wole bardziej przydatne przedmioty...