Czarodzieje to strona PBF ( Play by forum ). Jeśli jesteś fanem Harrego Pottera i całego czarodziejskiego świata znajdziesz tu coś dla siebie.
Śmierciożerca
Rzucił go pod ścianę i wycelował różdżką - skąd mieliście tą różdżkę?
Zabrana śmierciożercy. - odpowiedziałem z pogardą. Mugolski pistolet zawsze nosze przy sobie.
Drzwi otworzyły się gwałtownie. Dyrektor szkoły z różdżką w ręku wycelował w ucznia i powiedział - przeszukaj go. Przejmuje dowodzenie. Czarny pan pojawi się za jakieś 30 minut, a my musimy już ich przygotować. - rzekł do śmierciożercy.
Śmierciożerca
Przeszukał chłopaka i wyjął pistolet. Prychnął i jednym zaklęciem zmielił go w proch. Wyjął wszystko co miał w kieszeniach.
usiadł na krześle naprzeciwko chłopaka
- będziecie naszymi agentami w Hogwarcie. Dzięki temu zdobędziemy Hogwart. - uśmiechnął się sceptycznie do chłopaka. - a teraz... Jak może usłyszałeś przybędzie tu Czarny Pan, by dowiedzieć się o was. - przez chwilę była cisza, a następnie zapytał - macie jakiś przyjaciół w szkolę?
Ja tylko Chelsea,ale łatwo nawiązuje znajomości dzięki mojemu pogodnemu charaketrowi. Jedyne co chce to aby moja matka pozostała nietknięta.
Najpierw muszę wiedzieć czy nic się jej nie stanie. Potem jestem w stanie zrobić wszystko. Potrzebuje jedynie różdżki i instrukcji co mam zrobić w razie gdyby ktoś odkrył moją przykrywkę.
Zastanowił się. - Różdżki nie dostaniesz. Ale mam wyśmienity plan. Z tym później. Ty - wskazał na śmierciożercę. Zaprowadź go do celi, ja idę przywitać pana.
Śmierciożerca
Przytaknął głową, złapał chłopaka za kark i przeniósł do więzienia.